Barion Pixel
szállítás: 4-5 munkanap  

Rólunk

Az út

Szívből örülünk, hogy ránk találtál. Zsuzsi és Gábor vagyunk a tUlipaan collection márka alapítói. A név azt jelenti számunkra, hogy „Légy természetes!”, a jelenben lenni és tudni élvezni az élet egyszerű, de szép pillanatait. A tUlipaan collection az elmúlt két évben a mi saját természetessé válásunkról is szólt. Úgy döntöttünk, hogy újra kezdjük az életünket, - már, mint ami a mindennapi egysíkú rutinunkat jelentette- így 2018-ban amikor elindultunk felfedezni mi is rejlik bennünk, még nem tudtuk, csak éreztük valahol legbelül hogy az út amire léptünk a helyes irányba visz. Judit lányunk és barátja Bence, ez idő tájt kapcsolódott be a közös munkába és így, egy igazi családi vállalkozássá válás útját is járjuk. A döntések végeláthatatlan sorozatát hoztuk meg az elmúlt időszakban, beindult egy öngerjesztő folyamat, ami még jobban arra ösztönzött minket, hogy létrehozzuk ezt a webshopot.

                                                                                 


Gondolataink arról amit csinálunk

A tUlipaan collection webshop nem arról szól, hogy milyen kézműves termékeket készítünk és értékesítünk. Épp ellenkezőleg. Olyan dolgokat kínálunk, amik beszélnek hozzád, emlékeztetnek az életnek a vele hordozott természetességére az egyszerű és szép pillanataira. Arra, hogy a mai felgyorsult, sarkaiból kifordított és sokszor bizonytalan világban tudj időt szánni a természetességre és tudatosan keresd, ismerd fel, és élvezd az élet apró örömeit! Legyen az egy boldog együttléted a családoddal, barátaiddal vagy csendes elmélyülés magaddal. A világ folyását megállítani nem tudjuk, de hisszük, hogy a körülöttünk lévő tárgyak és így az általunk készített kézműves termékeink is erősítik és inspirálják ezeknek a pillanatoknak a megélését.

Nézz körül nálunk itt az oldalon, vagy akár személyesen is találkozhatsz velünk egy-egy kézműves vásár alkalmával és találd meg magadnak azokat a tárgyakat, amik kiválthatják ezt az érzést. Lehet ez egy festett medál, egy kényelmes len ruha, egy hangulatjavító nemez fülbevaló, vagy egy rendkívül innovatív bőr táska. Bármi, ami segíthet megtalálni a természetes önmagadat, válj olyanná, ami nem csak a szemnek, de a szívnek is örömet szerez.


Kézzel készült, egyedi darabok

Termékeinket kézzel készítjük, ezáltal mindegyikhez kapcsolódik egy kedves történet, gondolat vagy ötlet, ami a tárgy és alkotója közti kapcsolatból születik és a végén megkülönbözteti azoktól a daraboktól, amiket futószalagon gyártanak. Generációról generációra szállnak azok az ősi technikák, eszközök, amikkel dolgozunk. Mi a tUlipaan collection-nél értékeljük ezeket a régi ismereteket és reménykedünk abban, hogy segíthetünk életben tartani és megvédeni őseink hagyatékát. Másik rendkívül értékes tulajdonsága termékeinknek, hogy nincs belőlük két teljesen egyforma darab. Egyediek és tökéletlenek. Szerintünk pont ettől igazán szeretni valóak.

                           


Tudatosság

Elsősorban olyan termékeket készítünk a tUlipaan collection termék kínálatában, amik nem csak a mindennapi pillanataid részeseivé válhatnak és környezetvédelmi szempontból is jobbak a világnak, de valós társadalmi értéket is képviselnek. Termékeink készítésekor kiemelkedően fontos számunkra, hogy a lehető legkisebb környezeti hatással járjon az adott tárgy elkészítése. Hiszünk továbbá vásárlóink etikus döntéseiben, hogy olyan terméket vásárolnak, amelyek a környezet tudatos törekvéseinket is szolgálják.


Üdvözlettel:
                       a tUlipaan collection lelkes csapata


...és ne feledd...

„Légy természetes!”