Barion Pixel
szállítás: 4-5 munkanap  

Szállítási feltételek

Összeszedtük, hogy a nálunk vásárolt termékeket hogyan tudjuk eljuttatni hozzád.

Személyes átvétel: 

A megrendelt terméket személyesen, csak Győrben van lehetőséged átvenni előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Amennyiben ezt a lehetőséget választod a helyszín és időpont egyeztetése miatt kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 70 433-2870 telefonszámon, hogy az áruátvétel zökkenőmentesen meg tudjon történni. Az átvétel összege:

  • utalással, a shopban történő bankkártyás fizetéssel: 0 Ft.


Futárszolgálattal történő házhozszállítás:
A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz. A házhozszállítás összege Magyarország teljes területére egységesen:

  • utalással, utánvéttel a shopban történő bankkártyás fizetéssel:  1.690Ft 

A csomagok kézbesítését általában munkanapokon reggel 8 és délután 16 óra között végzi a futárcég, ezért azt ajánljuk, hogy szállítási címként mindenképp olyan címet adj meg, ahol ebben az időintervallumban Te, vagy az tartózkodik aki a csomagot majd átveszi.. 

Bármilyen trükkös részlet lenne a kézbesítési címed kapcsán, javasoljuk, hogy mindenképpen hagyj üzenetet a futárnak. Erre az online felületen, megrendelési folyamat része ként van lehetőséged. Ha csomagod valamilyen okból mégsem tudod átvenni, akkor a futárszolgálat újra megkísérelni a kézbesítést. Ha  ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

Csomagautomatába történő szállítás:
Kérheted csomagodat FoxPost csomagautomatába. Ebben az esetben a csomagautomatába történő szállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:
  • utalással, utánvéttel a shopban történő bankkártyás fizetéssel: 990Ft 

A lakóhelyedhez legközelebbi csomagautomaták elérhetőségéről itt tájékozódhatsz: FoxPost csomagautomaták

Szállítás MPL Posta pontra:
Csomagodat kérheted MPL Posta pontra történő szállítással is. Ez esetben a szállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:
  • utalással, utánvéttel a shopban történő bankkártyás fizetéssel: 1.690Ft 

Üdvözlettel:
tUlipaan collection csapata